Exploreri ärihoone uueks üürnikuks on Maserati sportautode esinduspood

25. september 2023
news

Maserati esinduspood avas uksed

4. augustil avas Exploreri innovaatilises ärihoones uksed Itaalia legendaarse luksus- ja sportautode brändi Maserati Tallinna esinduspood. Maserati müügisalong on vääriline naaber meie Promenaadi Majades asuvale Ferrari esindusele.

 

Kolmhark logo kandvad Maserati autod on tuntud atraktiivse disaini, sportliku võimekuse ja mootorite helitämbri poolest. Seetõttu armastavad seda automarki inimesed, kelle jaoks on autosõit ennekõike nauding.

 

Maserati esinduspoe avamise puhul jõudis Eestisse esmakordselt uus sportlik linnamaastur Grecale. Margi väikseim linnamaastur on loodud uue luksusstandardi järgi, milles põimuvad traditsioonid ja uuendused. Ülespoole avanevate liblikatüüpi ustega superauto, mis suudab kiirendada sajani kõigest 2,9 sekundiga, on nüüd ka meie Exploreri ärihoone üks kroonijuveelidest.

 

Järgmisel aastal toob Maserati turule Grecale täiselektrilise versiooni Folgore, mis sobib hästi kokku meie ärihoone innovatiivsete, keskkonnasõbralike ja energiatõhusate lahendustega. Maserati ambitsioonid elektriautode vallas, teevad temast väärilise üürilise LEED Platiniumi rohemärgist kandvas Exploreri ärihoones.

 

Exploreri ärihoonest

Ajaloolisel sadamaalal asuvas Exploreri ärihoones rakendatakse kõige uuemaid tehnoloogilisi lahendusi. Automaatika juhib nii radiaatoreid kui jahutust ning välistab ebaratsionaalse energiakulu. Kõik olulised tehnosüsteemid on kaugjälgitavad ja juhitavad. Büroopindade ventileerimine on jagatud ilmakaarte järgi põhja- ja lõunapoolseks, nii et päikesepoolsel küljel on õhuhulk üle 50% suurem. Tulemuseks on mõistlik energiakasutus ja suurepärane sisekliima. Tänu sellele tunnistati Exploreri ärihoone esimesena Eestis ametlikult kõige rohelisemaks omasuguste seas pälvides sellega Platinum sartifikaadi. Leadership in Energy and Environmental Design Platinum-sertifikaadini ei olnud seni küündinud ükski büroohoone Eestis.

 

Exploreri ärihoone loonud Estmak Capital tegeleb elamis- ja ärikinnisvara projektide arendamisega Baltimaades ning on suunatud kvaliteetsete, kõrgtehnoloogiliste ja innovaatiliste projektide väljaarendamisele. 2008. aastal loodud arenduste investeerimisfirma seadis algusest peale oma prioriteetideks innovatiivsed, kõrgtehnoloogilised, kuid samas maksimaalselt loodussõbralikud projektid.

 

Tutvu lähemalt Maserati esinduspoega: maseratitallinn.ee

Maserati esinduse avamise meediakajastus: Delfi , Geenius