Promenaadimajad. Lisatud VIDEO!

25. september 2023
news

Korterit ostes ei omandata mitte üksnes kodu, vaid ka elustiili

Promenaadi majad on tõeline südalinnaprojekt! Ja südalinn, rõhutavad maaklerid, on liikunud tagasi sinna, kus on selle õige koht – mere äärde. Promenaadi majad on ka hea investeering. Siia luuakse Baltimaade modernseimad elu- ja äripinnad, siia koonduvad parimad mõtted ja tegusaimad inimesed.

 

Need, kes on juba Promenaadi majja kolinud, rõhutavad piirkonna eelisena selle lähedust praktiliselt kõigele, mida eluks vaja. Kesklinna head koolid on jalutuskäigu kaugusel, samuti treeningud ja huvialaringid lastele, noortele ning täiskasvanutele. Einestamiseks, ilusalongi külastamiseks või stiilsete rõivaste ostmiseks aga ei pea majastki väljuma.

 

Kõikides majades saab valida kolmes stiilis korterite vahel, et leida just enda ja oma maailmavaatega kõige paremini sobiv interjöör. Kolme erineva suuna ühisteks nimetajateks on ilu ja kvaliteet.

 

Oslo korterid on skandinaavialikult heledates ja puhastes toonides, kasutatud on palju looduslikke materjale. Interjööri iseloomustavad lihtsad vormid ning väikesed kontrastid –näiteks tumedad valgustid heleda puidu taustal.

 

Milano korterid võluvad ekstravagantsuse ja lõunaeuroopaliku julgusega: sisekujundajate sõnul on see luksuslik pakett kõige teravama iseloomuga. Siia kuuluvad sisekujunduselemendid, nagu kalasaba-tammeparkett ja looduskivi vannitoas ja köögis. Olulised on ka väikesed detailid – messingust lülitid ja erinevad pehmete nurkadega elemendid.

 

New York on Promenaadi majade korterite sisustusstiil, mida iseloomustavad tumedad toonid kontrastis heledamatega. Graafiline ja õdus, samas ka uljas ja isepäine, kirjeldavad seda sisekujunduse loojad. Siseseinad mängivad kontrastidega, põrandal on väärikas ja soliidne õlitatud parkett. Interjöörielemendid on mustad, kombineeritud naturaalse puiduga.

 

Kõigis kolmes sisekujundusstiilis on loodud ka näidiskorterid. Nii et kui keegi avastab majaga tutvudes, et loodud on just tema unistuste kodu, võib ta osta ka näidiskorteri koos köögi, mööbli, tekstiilide ja kõige muuga, mis harmoonilise kodulahenduse juurde kuulub.