Versumist võib saada aasta parim projekt. Sinu toetus loeb!

16. september 2024
news

Uuenduslik Versumi ärikeskus Riias on saanud ühe kõrgeima tunnustuse Baltikumis. Projekt kandideerib mainekal BREL Awards konkursil „Aasta projekti“ kategoorias. Versumile saad oma toetushääle anda kuni 1. oktoobrini BREL Awards kodulehel.

Projekti arendaja, Estmak Capitali juhi Tatjana Arhipova sõnul kinnitab tunnustus Versumi erilist positsiooni Riia kinnisvaraturul ja näitab ka meeskonna pühendumust kaasaegsete ja jätkusuutlike lahenduste loomisel.

„Oleme väga uhked, et Versum kandideerib kõrvuti absoluutsete tippudega. See on tunnustuseks meie püüdlustele pakkuda innovaatilisi lahendusi, mis ühendavad rohelise mõtteviisi ja nutika tehnoloogia,” sõnas Arhipova.

BREL Awards – Baltimaade kinnisvara tipptase

Baltikumi kinnisvarasektori üheks mainekaimaks tunnustuseks peetava BREL (Baltic Real Estate Leaders) auhindade eesmärgiks on esile tõsta projekte, mis mõjutavad oluliselt kinnisvaraturgu ja on eeskujuks teistele.

Auhindu jagatakse neljas kategoorias: „Aasta arendaja“, „Aasta rohealgatus“, „Aasta taaselustatud projekt“ ja „Aasta projekt“. Viimasele kandideerib ka Versum. Võitjad kuulutatakse välja 17. oktoobril BREL Foorumil, mis toob kokku kinnisvaravaldkonna tipud, et arutada ja suunata sektori arenguid ning tulevikutrende.

Versum võlub efektiivse ja keskkonnasõbraliku lähenemisega

Versumi peamiseks uuenduseks võib pidada Riias esmakordselt ettevõtetele pakutavat „kolm-ühes“ kontseptsiooni – äripinda, mis toob ühe katuse alla korraga esinduse, kontori ja lao. Uudne lahendus vähendab ettevõtete kulusid, tõstab efektiivsust ning edendab ka ettevõttesisest töökultuuri.

Paindliku ülesehitusega ruume saab lihtsalt kohandada vastavalt iga rentniku jooksvatele vajadustele, näiteks suurendada või vähendada lao arvelt kontoripinda. Hoone disainis on kasutatud jätkusuutlikkust edendavaid lahendusi, näiteks päikesepaneele katusel, soojustagastusega ventilatsiooni ja teisi nutikaid tehnoloogiaid.

Versumi A-energiaklassi majad on madalate kommunaalkulude, rohke loomuliku valguse ja tervisliku töökeskkonnaga. Majade vahelt leiab rohkelt rohelust ning parkimiskohti ja laadimispunkte nii elektrilistele ratastele kui autodele. Keskuse vastavust kõrgetele jätkusuutlikkuse standarditele kinnitab ka rahvusvaheliselt tunnustatud BREEAM sertifikaat.

Anna oma hääl enne 1. oktoobrit 

Versum ei ole lihtsalt ärihoone, vaid sümboliseerib laiemalt suunda, kuhu liigub tänapäevane kinnisvaraarendus. Kõrge tunnustus tõestab, et ettevõtete tänaseid ja homseid vajadusi rahuldavaid äripindu on võimalik luua ka jätkusuutlikult ja efektiivselt.

Kui jagad meiega sarnast maailmavaadet, anna Versumile oma hääl siin.

“Aasta projekti” poolt saab hääletada kohe pärast “Aasta arendaja” valimist.
Hääletamine võtab vaid mõne minuti. Aitäh!