Novotel Living: Ela hotellis sama mõnusalt kui kodus

21. mai 2024
news

Paar kuud välismaal töötada või õppida on põnev, kuid enamasti jääb puudu mõnusast kodutundest. Hotellis elamine tundub kuidagi anonüümne, Airbnb korterite pildid ja kirjeldused ei vasta sageli tegelikkusele. Tuleval aastal Tallinnasse sadama lähedale kerkiva uudse kontseptsiooniga Novotel Livingu korterhotelli olulisteks fookusteks on just kodune tunne ja mõnusalt veedetud aeg. 

Ühine kogukond kodust eemal 

Mitu kuud kodust eemal elada ei ole kerge. Puuduvad harjumuspäraseid oma inimesed ja kogukonda on raske sisse sulanduda. Just seda tühimikku püüavad täita Novotel Livingu hotellid – unikaalse lähenemisena keskendutakse inimeste ühendamisele omavahel, aga ka iseendaga. Külastajatele pakutakse hotellilikku kvaliteeti ja luuakse võimalused täisväärtuslikuks elamiseks, et muuta igapäevased hetked tähenduslikuks. 

Novotel Living lähtub kõikjal oma lipukirjast “Sinu aeg, sinu moodi”. Tänu sujuvale teenindusele ning suurepärastele lõõgastus- ja suhtlemisvõimalustele saavad külalised justkui oma aega tagasi. Hotellikeskkond pakub hubast kodust tunnet, sh näiteks püsivamaid naabreid, kellega lõunalauas tuttavaks saada ja koos midagi põnevat ette võtta. 

Pikemaaegseks elamiseks mõeldud Novotel Livingu suuremad hotelliruumid sarnanevad rohkem stiilse disainiga korteritele. Sageli on neis ka eraldi magamistuba, et kaasa võtta kogu pere. Ruumides on korralik köök koduse toidu valmistamiseks. 

Korterhotellis elavate inimeste suhtlemisele aitavad kaasa avalikud ühisalad ja jõusaal, tööd saab teha spetsiaalsetes koosolekuruumides. Majas on olemas ka pesumasin ja kuivati. Kõik selleks, et elu välismaal võimalikult nauditavaks teha.  

Koduse korterhotelli Tallinnasse saabumise üle avaldas suurt heameelt ka Estmak Capitali tegevjuht Tatjana Arhipova. “Meil on suur rõõm, et saame Tallinna külalistele pakkuda midagi hoopis teistsugust. Oleme Estmak Capitalis alati uue ja huvitava poolt ning usume tugevalt, et kodune hotell julgustab Tallinnas elama ka inimesi, kes pole siin varem pikemalt peatunud, “ sõnas Arhipova.    

Erilised elamised Singapurist Batumini

Üle maailma paiknevad Novotel Living koduse kontseptsiooniga korterhotellid kannavad endas parimat osa kohaliku kultuuri eripäradest. Samas pole nad sellega pealetükkivad, eesmärgiks on siiski ühtmoodi hubase tunde loomine inimestele kõikjalt maailmast.   

 

Näiteks Singapuri Novotel Livingus on elanikel basseinile ja privaatsele ühisalale lisaks võimalik ka ise mõnusalt grillida. Vietnamis Ho Chi Minhi hotellis loovad kodusemat tunnet igas ruumis paiknev kööginurk ning erilised und soodustavad voodid, lisaks ka 24/7 avatud jõusaal ja saun. Silmapaistvalt peresõbralik Novotel Living Bangkokis rõõmustab lapsi (aga ka lapsemeelseid täiskasvanuid) basseini suubuva liumäe, stiilse spaa ja lustliku mängutoaga.   

Juba lähiaastatel avatakse luksuslik Novotel Living ka Saudi Araabias Riyadhi kesklinnas, eesmärgiga muuta kodusemaks riigis pikemalt peatuvate külaliste ja investorite igapäevaelu. Õige pea valmib rohkete ühisalade ja hubase tundega korterhotell ka Gruusias Batumis. Selle peamisteks tõmbenumbriteks on erarand Musta mere ääres, soojendusega katusebassein ja mitmed lastealad.

Uued võimalused ajutiseks eluks Tallinnas 

“Kõik on teretulnud – nii ärireisijad, pered kui ka näiteks Erasmuse tudengid, kes ei soovi elada tavalises hotellis, Airbnb’s või ühiselamus,” loetles Estmak Capitali ehitusjuht Margus Simson üles uudse hotelli võimalikke pikemaaegseid külalisi. “Kindel teeninduse kvaliteet, stiilsed ja puhtad, kuid samas kodused korterid. Ela üks kuu või pool aastat – sellist võimalust pole Tallinnas varem olnud. Siin elades panustavad kõik külalised muuhulgas ka oluliselt Tallinna ja Eesti majandusse,” tõi Simson välja uue hotelli plusse kõigile osapooltele. 

Sadamalähedasse hotelli tuleb kokku 130 tuba, millest mitmed köögiga stuudiokorterid on mõeldud just pikemaaegseks peatumiseks. Mitmetes avatud planeeringuga ruumides on olemas terviklik kööginurk, ruumikad garderoobid ning mitmed muud mugavused, et end igapäevaselt justkui kodus tunda. 

 

Ümbruskonda sobituvas 6-korruselises majas algavad eluruumid alates teisest korrusest. Samale korrusele tuleb vaiksem tööala ja hubane sisehoov. Majas on ka jõusaal ja maa-alune parkla. 

Vabad äripinnad turistide liikumisteel

Vanalinnast vaid 5-minutilise jalutuskäigu kaugusele Poordi tänavale valmib ainulaadne korterhotell juba 2025. aastal. Ehitusleping on sõlmitud ettevõttega NOBE.

Liikumisteede keskel asetseva hotelli esimesele korrusele on restorani ja puhkeala kõrvale planeeritud ka äripinnad. Osad neist on tänaseks juba broneeritud, kuid mõned atraktiivse vitriinaknaga pinnad on veel pakkuda. Huvi ja küsimuste korral tasub ühendust võtta aadressil [email protected]

Novotel Living Tallinnaga seotud olulistel uudistel saab silma peal hoida siinsamas Estmak Capitali kodulehel.