Estmak Capital pidas Tallinnas uutmoodi korterhotellis sarikapidu

29. august 2024
news

Tallinnas sadama ja vanalinna vahel asuvas uudse kontseptsiooniga Novotel Living korterhotellis tähistati teisipäeval sarikapidu. Valmiv hotell pakub Eestis ainulaadset pikemaaegset elamiskogemust, ühendades hotelli mugavuse ja koduse hubasuse.


Baltimaades ainulaadne hotell edukalt graafikus 

Sarikapidu tähistab A-terminali ja Paksu Margareeta vahelisel turistide liikumisteel asuva arenduse jaoks olulist verstaposti. Sündmusel osalesid ka ehituspartner NOBE ja Novotel Living brändi omaniku Accor Groupi esindajad.



Tseremoonia käigus paigaldati traditsiooniline pärg ja tänati ehitajaid. Oma sõnavõtus rõhutas Estmak Capitali tegevjuht Tatjana Arhipova ühist pingutust. “Baltimaade esimese korterhotelli edukas ehitus Tallinnas on tunnistuseks kõigi osapoolte suurepärasele koostööle. Meie partnerid on andnud endast tõepoolest parima,” märkis Arhipova. 

NOBE ehitusdirektor Priit Nigols toonitas logistilisi väljakutsed tiheda liiklusega sadamaalal. „Tee-ehitustööd ja eesmärk kohalikku kogukonda võimalikult vähe häirida tegid töö päris keeruliseks. Rõõm on tõdeda, et suutsime ikkagi graafikus püsida. Soovin tänada kõiki meie partnereid,” sõnas Nigols.

Koduga sama hubane korterhotell

Novotel Livingu korterhotelli kontseptsiooni keskmes on koduse tunde tekitamine ja mõnusalt veedetud aeg. Nii lühemaks kui pikemaaegseks elamiseks mõeldud ruumid sarnanevad rohkem stiilse disainiga korteritele. Sageli on neis eraldi magamistuba, et kaasa võtta kogu pere. Ruumides on korralik köök koduse toidu valmistamiseks.

Igapäevast suhtlemist soodustavad ühised avalikud alad ja klubiruum, kus oma naabritega tuttavaks saada ja uusi sõpru leida. Majas on ka jõusaal ja suur maa-alune parkla.



Keset sadamaturistide liikumisteid asetseva 130-toalise hotelli esimesele korrusele tulevad restorani ja puhkeala kõrvale ka suurte vitriinakendega äripinnad, millest osad on tänaseks juba broneeritud. Linna peamised vaatamisväärsused ja äripiirkond asuvad hotellist vaid 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel.



LEED Gold sertifikaati taotleva hotelli jätkusuutlikkust rõhutavad päikesepaneelid, maaküte ja moodsad jahutussüsteemid. Kõrged ruumid ja maast laeni ulatuvad aknad lasevad sisse rohkelt loomulikku valgust, vähendades seega elektrikulu.

Valmis juba tuleval aastal

Kuue korruse ja ligi 13 000 m2 suuruse pinnaga korterhotell valmib 2025. aasta septembriks. Hoone õigeaegne maksimaalkõrgusesse jõudmine ja sarikapidu on kinnituseks hoolikale planeerimisele ja võimekusele ajakavast kinni pidada.

Kiirelt arenevasse sadamapiirkonda sobituv Novotel Living loob võimalusi, mida pole varem Tallinnas olnud. Ühe kuu või poole aasta pikkune täisväärtuslik elamiskogemus hotelli mugavuste ja koduse tundega sobib nii pikemaaegsetele ärireisijatele, peredele kui ka tudengitele.

Novotel Livingu uudne korterhotellide kontseptsioon on end mujal maailmas juba tõestanud. Kogemus näitab, et uue profiiliga külastajad toovad piirkonda sotsiaalkultuurilist mitmekesisust ja elavdavad kohalikku majandust.



Lisainfo Novotel Livingu kohta: https://novotel.estmakcapital.ee/

Meediakajastus: Äripäeva Kinnisvarauudised | Ehitusuudised | RUS Postimees | Delfi Ärilehte | RUS Delfi