15 aastat innovatsiooni ja saavutusi: “Estmak Capital” tähistas sünnipäeva

02. veebruar 2024
news

25. jaanuaril 2024 tähistasime ettevõtte viieteistkümnendat sünnipäeva.

Sünnipäev on alati suurepärane aeg meenutada saavutusi, jagada tulevikuplaane ja muidugi suurejooneliselt tähistada. Meil tõesti on, mille üle uhkust tunda. 

Nende aastate jooksul on meie ettevõte ellu viinud mitmeid unikaalseid projekte nagu Promenaadi Majad, Kuuseheki Elurajoon, Explorer, Lasnamäe Tervisemaja jmt Eestis ning Lacplesa Skvers, Capital City, Saga jmt Lätis. 

Ehitamisel on ka Wittenhof, Novotel Living, Moow, Versum, mis kaunistavad lähiaastatel Tallinna ja Riia tänavaid. Ja me ei kavatse peatuda saavutatul. 

Tänu Estmak Capital’ile on Balti riikides hõivatud 180 000 ruutmeetrit mitte ainult hoonete, vaid hoolikalt läbimõeldud innovaatiliste, nutikate ja keskkonnasõbralike elu- ja töökeskkondadega. Meie objektid on loodud originaalsete teadmiste ja roheluse ning energiasäästu tehnoloogiate rakendamisega. Kõik see koos iga hoone vastupidavuse ja esteetikaga. See on väärt ettevõtmine, mida jätkata, kas pole? 

Kuid me ei oleks selliseid tulemusi saavutanud ilma meie töötajate ja partneriteta. Aastaid oleme töötanud kõige kogenumate ja ambitsioonikamate inimestega arendusvaldkonnas. Oleme teile tänulikud! Mitte ainult põneva ja viljaka tööprotsessi eest, vaid ka võime eest jagada meeskonna saavutusi ja sooviga tähtsat sündmust koos tähistada. 

Kes hästi töötab, see hästi puhkab 😉 Palju õnne sünnipäevaks, “Estmak Capital”!